Aangenaam kennismaken

BuroRoodhof is het bureau van Martijn Roodhof: een technisch projectleider die tegelijkertijd commercieel en bovenal communicatief is. Lees hier zijn verhaal.

Water, openheid en vrijheid: dat ben ik.

“Ik ben Martijn Roodhof. Een technische projectleider die tegelijkertijd commercieel en bovenal communicatief is. Je kunt mij ook wel omschrijven als een ‘mensenmens’ die houdt van ruimte en vrijheid. Letterlijk, want ik woon met veel plezier op het water, ik recreëer op het water en sinds 2006 werk ik ook regelmatig op het water.”

 

De kloof tussen opdrachtgever en -aannemer dichten

“Door mijn werkervaring als projectleider en civiel techniek-adviseur bij veel verschillende projecten in allerlei landen kan ik goed omgaan met mensen en communiceren. Zo zat ik in Guatemala een week in een klooster om me de Spaanse taal en Zuid-Amerikaanse cultuur eigen te maken en leerde ik in Tunesië dat geduld een hele schone zaak is. Lang werkte ik bij een aannemer en nu zit ik bij een opdrachtgever: en daar zit een grote kloof. Daarom wil ik zowel opdrachtgever als opdrachtnemer met elkaar verbinden, dichter bij elkaar brengen en vooral goed samenwerken. De invulling van een project doe ik altijd op mijn eigen manier, de gevraagde uitkomst is altijd hetzelfde.”

Bijdragen aan een beter milieu

“Bij ieder project denk ik direct aan de mogelijkheden om duurzame producten en werkmethodes te implementeren. Daar ben ik erg actief in en deze ruimte krijg ik ook. Denk bijvoorbeeld aan fossielvrije brandstof maar ook asfalt zonder teer. Zo draag ik bewust bij aan een beter milieu, dat vind ik belangrijk.”

 

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar Martijn of de andere mensen achter BuroRoodhof? We maken graag kennis.

Neem contact met ons op

10+ jaar ervaring in de civiele sector

De civiele sector kent geen geheimen voor BuroRoodhof. Vertrouw op ervaring.

Bijdragen aan een beter milieu

Bij ieder project past BuroRoodhof waar mogelijk duurzame producten en werkmethodes toe.